News and releases

Categories Navigation

Asset Publisher

Back Kutsu Ponssen Joensuun huoltopalvelukeskuksen avajaisiin

Back to

Kutsu Ponssen Joensuun huoltopalvelukeskuksen avajaisiin

Ponssen Joensuun huoltopalvelukeskuksen avajaisia vietetään perjantaina 11. marraskuuta. Uusi toimipisteemme osoitteessa Rullakkotie 8 avattiin jo alkuvuodesta 2022, mutta koronapandemian vuoksi avajaiset voidaan järjestää vasta nyt.  

Päätöksen taustalla laajentaa Ponssen huoltopalveluverkostoa Joensuuhun on markkinaosuuden ja konekannan kasvu Itä-Suomessa sekä halu palvella asiakkaita entistäkin paremmin. 

Noin 1000 neliön huoltopalvelukeskuksesta löytyy kenttä- ja tietojärjestelmähuolto, varaosa- ja konemyynti, tekninen tuki sekä lisäksi myös reilu varaosavarasto ja Ponsse Shop. Huoltokorjaamo ja varaosavarasto samoissa tiloissa takaavat huoltojen lyhyen läpimenoajan ja tätä kautta mahdollisimman häiriöttömän puunkorjuun.   

Tervetuloa avajaisiin!  

Avajaispäivä alkaa kello 9 ja päättyy kello 15. Tapahtumassa on mahdollisuus tavata ponsselaisia. Paikalla ovat muun muassa toimitusjohtaja Juho Nummela, myynti-, huolto- ja markkinointijohtaja Marko Mattila ja Ponsse Suomen maajohtaja Jani Liukkonen sekä aluemyyntipäällikkö Asko Heikkinen.  

Lämpimästi tervetuloa,  

Jani Liukkonen, 
Ponsse Suomi, maajohtaja 
puh. 040 095 3847 
jani.liukkonen@ponsse.com 

Documents