News and releases

Categories Navigation

Asset Publisher

angle-left UUSI PONSSE FOX – KETTERYYTTÄ JA TEHOA HARVENNUKSILLE
Back to

UUSI PONSSE FOX – KETTERYYTTÄ JA TEHOA HARVENNUKSILLE

UUSI PONSSE FOX – KETTERYYTTÄ JA TEHOA HARVENNUKSILLE

Uusi PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen polttoainetaloudellinen ja tehokas kokonaisuus. Tarkka ja voimakas nosturi, hyvä näkyvyys, koneen vakaus ja alhainen pintapaine ovat vaativiin olosuhteisiin ja pehmeille maille soveltuvan Foxin valtteja puunkorjuun haasteisiin.

Ponsse Foxin ketteryys ja voima – lyömätön yhdistelmä

Kahdeksanpyöräinenä Uusi PONSSE Fox on harvennuksilla ja pehmeillä mailla kuin kotonaan. Nosturi on voimakas sekä helppokäyttöinen, ja se sijaitsee lähellä ohjaamoa, jolloin näkyvyys työskentelyalueelle on erinomainen. Tehokas moottori antaa voimaa työskentelyyn. Foxin verraton tehokkuus kumpuaa vääntävästä moottorista, suuresta 210 cm3 työpumpusta ja suuren hyötysuhteen omaavasta hydrauliikkajärjestelmästä. Nämä yhdessä tarjoavat jouhevaa voimaa alhaisella polttoaineenkulutuksella.

Foxin runkosuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja huoltoystävällisyyteen. Luotettava hydraulisylinterein toteutettu runkolukko on jämäkkä ja toimii ajettaessa iskunvaimentimena. Rungon kapea rakenne mahdollistaa aina oikeanlaisen telavarustuksen käytön. Foxin erityinen vahvuus on keskelle konetta sijoitettu luja, luotettava ja helppokäyttöinen PONSSE C44+ -liikeratanosturi. Nosturin hyvä hyötysuhde mahdollistaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja korkean tuottavuuden.

Uudessa PONSSE Fox harvesterissa yhdistyvät Ponssen viimeisin ohjelmistoteknologia sekä markkinoiden paras työympäristö harvennukseen.

Ponssen ohjelmisto- ja ohjausjärjestelmäkehityksen uusin palvelu, PONSSE Manager vie metsäkoneiden digitalisaation uudelle tasolle. PONSSE Managerin avulla seuraat ja ohjaat vaivattomasti yrityksesi päivittäisiä operaatioita. PONSSE Manager on kattava ja helppokäyttöinen työkalu, joka auttaa korjuukaluston ylläpidossa ja tehostaa töiden suunnittelua ja raportointia. PONSSE Managerista saat reaaliaikaiset, kattavat tiedot kalustostasi – niin suorituskyvystä kuin savotoistakin. Manageria käytät vaivattomasti älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella ja se on saatavilla kaikkiin uusiin PONSSE metsäkoneisiin.

PONSSE Foxin ohjaamo on työympäristö ammattilaiselle, joka arvostaa mukavuutta, turvallisuutta ja ergonomiaa. Hallintalaitteiden ergonomia on metsäkoneiden terävintä huippua. Suuren ohjaamon, laajojen ikkunapintojen sekä ohuiden ikkunapilarien ansiosta näkyvyys ohjaamosta on erinomainen kaikkiin suuntiin. PONSSE Seat on alusta alkaen metsäkoneeseen suunniteltu istuin, johon Ponssella on yksinoikeus istuinvalmistajan puolelta. PONSSE Seatissa on paremmat säädöt, tukevammat pehmusteet, mukavammat verhoilut ja kestävämpi jalusta kuin muissa istuinmalleissa. PONSSE Seat on saatavilla kaikkiin uusiin PONSSE metsäkoneisiin. Tästä kaikesta syntyy kokonaisuus joka auttaa kuljettajaa jaksamaan virkeämpänä ja tuottavampana koko työvuoron ajan.

Lisämateriaaleja:
PONSSE Fox esite: http://www.ponsse.com/fi/media-arkisto/esitteet/tuote-esitteet/harvesterit/fox
PONSSE Seat: http://www.ponsse.com/fi/tuotteet/ohjaamo2/ponsse-seat
PONSSE Fox valokuvia: http://www.ponsse.com/fi/media-arkisto/kuvat/tuotteet/harvesterit/fox
PONSSE Manager: http://www.ponsse.com/ponssemanager/fi

Lisätietoja: Jani Liukkonen, maajohtaja, Suomi, puh. 0400 953 847, jani.liukkonen@ponsse.com
Jan Kauhanen, tuotepäällikkö, harvesterit,  puh. 040 546 9353, jan.kauhanen@ponsse.com

Dedicated to Cut-To-Length logging

Dedicated to Cut-To-Length logging

We are a Logger´s Best Friend – and for a very good reason! Our innovative harvesting solutions that follow the principles of sustainable development are always produced specifically for each customer: our mission is to help to improve our customers’ business by providing reliable products and services.

Our R&D activities never stop – this ensures that we remain number one. Ponsse designs its machines together with their users. In this way, our products cater to the needs of every customer in all conditions. This is why Ponsse’s products are also tested constantly. We want to keep earning our customers’ trust.

Ponsse specialises in cut-to-length forest machines and their information systems. We also offer high-quality maintenance, spare parts and trade-in machines – safely and reliably. Contact us!

Factory link

Factory
Providing even higher quality, productivity, flexibility and safety for our customers worldwide.

Subscribe newsletter

Frontpage youtube items

We are Ponsse
family
Ponsse is a family company whose roots are deep in the Finnish countryside.
We care
sustainability
The cut-to-length method is a modern, nature-friendly logging method.
State-of-Art
technology
Ponsse provides you with the best tools for all tree species and harvesting environments.

Ponsse frontpage category list