The language of the website has been recognised automatically.
  • lowheader_landscpae

26.1.2018

Ponssen uutiskirje ja varaosatarjoukset - helmikuu 2018

PONSSE MANAGERIN AVULLA HALLINNOIT JA SEURAAT KENTTÄOPERAATIOITA REAALIAJASSA TOIMISTOLTA!

PONSSE Manager mullistaa tiedonsiirron koneiden ja toimiston välillä. PONSSE Manager on kattava ja helppokäyttöinen työkalu, joka auttaa korjuukaluston ylläpidossa ja tehostaa töiden suunnittelua ja raportointia. 
PONSSE Managerista saat reaaliaikaiset, kattavat tiedot kalustostasi – niin suorituskyvystä kuin savotoistakin. Manageria käytät vaivattomasti älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Manager työkalusta on saatavilla kaksi versiota, Basic- ja Premium joista voit valita omaan käyttöösi parhaiten soveltuvan version: Basic-versiolla seuraat aktiivisten leimikoiden ja koneiden tilannetta kartalla, ohjaat lavettikuljetuksia ja koneiden huoltoja. Basic-versio on maksuton. Premium versiolla voit Basic-version ominaisuuksien lisäksi analysoida monipuolisesti koneiden tuotoksia, polttoaineenkulutusta sekä seurata ja tulostaa mittaustodistuksia. Premium-version konekohtainen hinta on 20€/kk*

*Manager-järjestelmän käyttöönotto edellyttää koneelta Opti4G-tietojärjestelmän viimeisintä versiota (4.742).

13 000. PONSSE JUHLISTI TEHDASLAAJENNUKSEN HARJAKAISIA

Ponssella juhlistettiin kahta merkkipaalua yhtiön toiminnassa. Ponssen historian mittavin laajennus on edistynyt harjannostajaisvaiheeseen ja samaan aikaan tehtaasta valmistui   13 000. Vieremällä valmistettu metsäkone.
PONSSE Ergo 8w, luovutettiin Ponssen saksalaiselle asiakkaalle FoWi GmbH & Co:lle. Samalla koneenluovutus aloitti Ponssen saksalaisen jälleenmyyjän Wahlers Forsttecnik GmbH:n ja Ponssen juhlavuoden. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun Ponsse ja Wahlers sopivat jälleenmyynti- ja huoltopalveluyhteistyöstä Euroopan saksankielisillä alueilla. Alkusysäyksen yhteistyö sai jo 1970-luvun alussa. Tuolloin Ponssen perustajan Einari Vidgrénin Saksan myrskytuhosavotalla urakoineita koneita saapui huoltamaan Hans Wahlersin huoltoauto. Meneillään oleva tehdasinvestointi on Ponssen historian suurin tuotantotilojen laajentuessa nykyisestä 2,7 hehtaarista neljään hehtaariin. Investointi merkitsee ennen kaikkea laadun, joustavuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden kehitystä. Vuoden loppuun mennessä Vieremällä toimii maailman nykyaikaisin metsäkonetehdas.

UUSI VARAOSAMYYJÄ MIKKELIIN

Marko Sopanen on aloittanut Mikkelin huoltopalvelukeskuksen varaosamyynnissä. Markon tavoittaa numerosta 040 7512320 tai sähköpostitse marko.sopanen@ponsse.com. Marko on toiminut aikaisemmin huoltoautomiehenä PONSSE Mikkelin huollossa. 

PONSSE Service Application - sovellus kehittyy!

Päivitetty PONSSE Service Application sisältää nyt kätevän syöttörullan valintatyökalun. Valintatyökalun avulla valitset käyttöön sopivat syöttörullat helposti ja nopeasti.
Sovellus sisältää myös muita huoltopalvelutuotteita, kuten metsäkonetarvikkeita, huoltosopimuksia sekä valintatyökalut suodatinpaketeille-, teräketjuille-, sahalaipoille-, huoltosopimuksille.

Attachments