Dernières nouvelles

Categories

Agrégateur de contenus

angle-left UUSI PONSSE FOX – KETTERYYTTÄ JA TEHOA HARVENNUKSILLE
Retour

UUSI PONSSE FOX – KETTERYYTTÄ JA TEHOA HARVENNUKSILLE

UUSI PONSSE FOX – KETTERYYTTÄ JA TEHOA HARVENNUKSILLE

Uusi PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen polttoainetaloudellinen ja tehokas kokonaisuus. Tarkka ja voimakas nosturi, hyvä näkyvyys, koneen vakaus ja alhainen pintapaine ovat vaativiin olosuhteisiin ja pehmeille maille soveltuvan Foxin valtteja puunkorjuun haasteisiin.

Ponsse Foxin ketteryys ja voima – lyömätön yhdistelmä

Kahdeksanpyöräinenä Uusi PONSSE Fox on harvennuksilla ja pehmeillä mailla kuin kotonaan. Nosturi on voimakas sekä helppokäyttöinen, ja se sijaitsee lähellä ohjaamoa, jolloin näkyvyys työskentelyalueelle on erinomainen. Tehokas moottori antaa voimaa työskentelyyn. Foxin verraton tehokkuus kumpuaa vääntävästä moottorista, suuresta 210 cm3 työpumpusta ja suuren hyötysuhteen omaavasta hydrauliikkajärjestelmästä. Nämä yhdessä tarjoavat jouhevaa voimaa alhaisella polttoaineenkulutuksella.

Foxin runkosuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja huoltoystävällisyyteen. Luotettava hydraulisylinterein toteutettu runkolukko on jämäkkä ja toimii ajettaessa iskunvaimentimena. Rungon kapea rakenne mahdollistaa aina oikeanlaisen telavarustuksen käytön. Foxin erityinen vahvuus on keskelle konetta sijoitettu luja, luotettava ja helppokäyttöinen PONSSE C44+ -liikeratanosturi. Nosturin hyvä hyötysuhde mahdollistaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja korkean tuottavuuden.

Uudessa PONSSE Fox harvesterissa yhdistyvät Ponssen viimeisin ohjelmistoteknologia sekä markkinoiden paras työympäristö harvennukseen.

Ponssen ohjelmisto- ja ohjausjärjestelmäkehityksen uusin palvelu, PONSSE Manager vie metsäkoneiden digitalisaation uudelle tasolle. PONSSE Managerin avulla seuraat ja ohjaat vaivattomasti yrityksesi päivittäisiä operaatioita. PONSSE Manager on kattava ja helppokäyttöinen työkalu, joka auttaa korjuukaluston ylläpidossa ja tehostaa töiden suunnittelua ja raportointia. PONSSE Managerista saat reaaliaikaiset, kattavat tiedot kalustostasi – niin suorituskyvystä kuin savotoistakin. Manageria käytät vaivattomasti älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella ja se on saatavilla kaikkiin uusiin PONSSE metsäkoneisiin.

PONSSE Foxin ohjaamo on työympäristö ammattilaiselle, joka arvostaa mukavuutta, turvallisuutta ja ergonomiaa. Hallintalaitteiden ergonomia on metsäkoneiden terävintä huippua. Suuren ohjaamon, laajojen ikkunapintojen sekä ohuiden ikkunapilarien ansiosta näkyvyys ohjaamosta on erinomainen kaikkiin suuntiin. PONSSE Seat on alusta alkaen metsäkoneeseen suunniteltu istuin, johon Ponssella on yksinoikeus istuinvalmistajan puolelta. PONSSE Seatissa on paremmat säädöt, tukevammat pehmusteet, mukavammat verhoilut ja kestävämpi jalusta kuin muissa istuinmalleissa. PONSSE Seat on saatavilla kaikkiin uusiin PONSSE metsäkoneisiin. Tästä kaikesta syntyy kokonaisuus joka auttaa kuljettajaa jaksamaan virkeämpänä ja tuottavampana koko työvuoron ajan.

Lisämateriaaleja:
PONSSE Fox esite: http://www.ponsse.com/fi/media-arkisto/esitteet/tuote-esitteet/harvesterit/fox
PONSSE Seat: http://www.ponsse.com/fi/tuotteet/ohjaamo2/ponsse-seat
PONSSE Fox valokuvia: http://www.ponsse.com/fi/media-arkisto/kuvat/tuotteet/harvesterit/fox
PONSSE Manager: http://www.ponsse.com/ponssemanager/fi

Lisätietoja: Jani Liukkonen, maajohtaja, Suomi, puh. 0400 953 847, jani.liukkonen@ponsse.com
Jan Kauhanen, tuotepäällikkö, harvesterit,  puh. 040 546 9353, jan.kauhanen@ponsse.com

Dedicated to Cut-To-Length logging

Spécialiste de l’exploitation forestière par coupe à longueur

Nous sommes le meilleur ami des forestiers – et pour une très bonne raison ! Nos solutions d’abattage innovantes adhèrent aux principes du développement durable et sont toujours élaborées spécifiquement pour chaque client : notre mission est d’aider à améliorer les activités de nos clients en leur fournissant des produits et des services fiables.

Nos activités de R&D ne s'arrêtent jamais - c’est pourquoi nous sommes toujours numéro un. Ponsse conçoit ses machines avec les utilisateurs. Nos produits répondent ainsi aux besoins de chaque client et à toutes les conditions d’exploitation. Les produits Ponsse sont également testés en permanence. Nous voulons conserver la confiance de nos clients.

Ponsse est spécialisé dans les machines forestières de coupe à longueur et leurs systèmes d’information. Nous proposons également une maintenance, des pièces détachées et des machines de reprise de haute qualité, assurant sécurité et fiabilité. Contactez-nous !

Factory link

Production
L’usine de machines forestières la plus moderne du monde

Subscribe newsletter

Frontpage youtube items

Nous sommes la famille
PONSSE
Ponsse est une entreprise familiale dont les racines sont profondément ancrées dans la campagne finlandaise.
Nous nous soucions de la
durabilité
La méthode de coupe à longueur est une méthode d’exploitation forestière moderne et respectueuse de la nature.
Technologie de
pointe
Les machines forestières Ponsse vous fournissent les meilleurs outils pour toutes les essences et tous les environnements d’abattage.

Ponsse frontpage category list