Noticias

Navegación por categorías

Publicador de contenidos

angle-left UUSI PONSSE FOX – KETTERYYTTÄ JA TEHOA HARVENNUKSILLE
Volver a

UUSI PONSSE FOX – KETTERYYTTÄ JA TEHOA HARVENNUKSILLE

UUSI PONSSE FOX – KETTERYYTTÄ JA TEHOA HARVENNUKSILLE

Uusi PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen polttoainetaloudellinen ja tehokas kokonaisuus. Tarkka ja voimakas nosturi, hyvä näkyvyys, koneen vakaus ja alhainen pintapaine ovat vaativiin olosuhteisiin ja pehmeille maille soveltuvan Foxin valtteja puunkorjuun haasteisiin.

Ponsse Foxin ketteryys ja voima – lyömätön yhdistelmä

Kahdeksanpyöräinenä Uusi PONSSE Fox on harvennuksilla ja pehmeillä mailla kuin kotonaan. Nosturi on voimakas sekä helppokäyttöinen, ja se sijaitsee lähellä ohjaamoa, jolloin näkyvyys työskentelyalueelle on erinomainen. Tehokas moottori antaa voimaa työskentelyyn. Foxin verraton tehokkuus kumpuaa vääntävästä moottorista, suuresta 210 cm3 työpumpusta ja suuren hyötysuhteen omaavasta hydrauliikkajärjestelmästä. Nämä yhdessä tarjoavat jouhevaa voimaa alhaisella polttoaineenkulutuksella.

Foxin runkosuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja huoltoystävällisyyteen. Luotettava hydraulisylinterein toteutettu runkolukko on jämäkkä ja toimii ajettaessa iskunvaimentimena. Rungon kapea rakenne mahdollistaa aina oikeanlaisen telavarustuksen käytön. Foxin erityinen vahvuus on keskelle konetta sijoitettu luja, luotettava ja helppokäyttöinen PONSSE C44+ -liikeratanosturi. Nosturin hyvä hyötysuhde mahdollistaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja korkean tuottavuuden.

Uudessa PONSSE Fox harvesterissa yhdistyvät Ponssen viimeisin ohjelmistoteknologia sekä markkinoiden paras työympäristö harvennukseen.

Ponssen ohjelmisto- ja ohjausjärjestelmäkehityksen uusin palvelu, PONSSE Manager vie metsäkoneiden digitalisaation uudelle tasolle. PONSSE Managerin avulla seuraat ja ohjaat vaivattomasti yrityksesi päivittäisiä operaatioita. PONSSE Manager on kattava ja helppokäyttöinen työkalu, joka auttaa korjuukaluston ylläpidossa ja tehostaa töiden suunnittelua ja raportointia. PONSSE Managerista saat reaaliaikaiset, kattavat tiedot kalustostasi – niin suorituskyvystä kuin savotoistakin. Manageria käytät vaivattomasti älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella ja se on saatavilla kaikkiin uusiin PONSSE metsäkoneisiin.

PONSSE Foxin ohjaamo on työympäristö ammattilaiselle, joka arvostaa mukavuutta, turvallisuutta ja ergonomiaa. Hallintalaitteiden ergonomia on metsäkoneiden terävintä huippua. Suuren ohjaamon, laajojen ikkunapintojen sekä ohuiden ikkunapilarien ansiosta näkyvyys ohjaamosta on erinomainen kaikkiin suuntiin. PONSSE Seat on alusta alkaen metsäkoneeseen suunniteltu istuin, johon Ponssella on yksinoikeus istuinvalmistajan puolelta. PONSSE Seatissa on paremmat säädöt, tukevammat pehmusteet, mukavammat verhoilut ja kestävämpi jalusta kuin muissa istuinmalleissa. PONSSE Seat on saatavilla kaikkiin uusiin PONSSE metsäkoneisiin. Tästä kaikesta syntyy kokonaisuus joka auttaa kuljettajaa jaksamaan virkeämpänä ja tuottavampana koko työvuoron ajan.

Lisämateriaaleja:
PONSSE Fox esite: http://www.ponsse.com/fi/media-arkisto/esitteet/tuote-esitteet/harvesterit/fox
PONSSE Seat: http://www.ponsse.com/fi/tuotteet/ohjaamo2/ponsse-seat
PONSSE Fox valokuvia: http://www.ponsse.com/fi/media-arkisto/kuvat/tuotteet/harvesterit/fox
PONSSE Manager: http://www.ponsse.com/ponssemanager/fi

Lisätietoja: Jani Liukkonen, maajohtaja, Suomi, puh. 0400 953 847, jani.liukkonen@ponsse.com
Jan Kauhanen, tuotepäällikkö, harvesterit,  puh. 040 546 9353, jan.kauhanen@ponsse.com

Dedicated to Cut-To-Length logging

Dedicado a la tala de corte a medida

Somos el mejor amigo de los forestales, ¡y por una muy buena razón! Nuestras innovadoras soluciones de tala que siguen los principios del desarrollo sostenible siempre se producen específicamente para cada cliente: nuestra misión es ayudar a mejorar el negocio de nuestros clientes al proporcionar productos y servicios confiables.

Nuestras actividades de I+D nunca se detienen, lo que garantiza que sigamos siendo el número uno. Ponsse diseña sus máquinas junto con sus usuarios. De esta manera, nuestros productos satisfacen las necesidades de cada cliente en todas las condiciones. Es por esto que los productos de Ponsse también se prueban constantemente. Queremos seguir ganándonos la confianza de nuestros clientes.

Ponsse se especializa en máquinas forestales de corte a medida y sus sistemas de información. También ofrecemos mantenimiento de alta calidad, piezas de repuesto y máquinas de intercambio, de manera segura y confiable. ¡Póngase en contacto con nosotros!:

Factory link

Fábrica
La fábrica de máquinas forestales más moderna del mundo

Subscribe newsletter

Frontpage youtube items

Somos la familia
Ponsse
Ponsse es una empresa familiar cuyas raíces se encuentran en las profundidades del campo finlandés.
Nos importa la
sustentabilidad
El método de corte a medida es un método de tala moderno y respetuoso con la naturaleza.
Tecnología de
punta
Las máquinas forestales de Ponsse le ofrecen las mejores herramientas para todas las especies de árbol y todos los entornos de tala.

Ponsse frontpage category list