News and releases

Categories Navigation

Asset Publisher

Back Ponsse AB´s har en ny säljare i Västerbotten och Ångermanland

Back to

Ponsse AB´s har en ny säljare i Västerbotten och Ångermanland

Andreas Lundvall började 1 juni på Ponsse AB som säljare i Västerbotten och Ångermanland. Andreas Lundvall har gedigen erfarenhet av både maskiner och skog och kommer närmast från Ljungby Maskin där han varit maskinsäljare sedan 11 år tillbaka. Så här säger han själv: "Jag har ett förflutet som skogsmaskinförare och timmerbilsförare innan jag började som säljare, och nu vill jag tillbaka till skogen".

Andreas Lundvall kommer att ansvara för försäljning av nya och begagnade maskiner i området. ”Andreas kommer att bli en stor tillgång för både oss och våra kunder. Han är mycket kunnig och professionell”, säger Ponsse AB´s VD Carl-Henrik Hammar.

Ponsses marknadsandel i Sverige har ökat rejält de senaste åren, mycket tack vare Ponsses eftermarknad och service. I området (Örnsköldsvik och Åsele) finns Ponsses egna verkstäder som drivs av platschef Per Andersson. Han har ett helt gäng erfarna mekaniker som ger kunderna service, både i den välutrustade verkstaden och ute i fält. Här finns också ett välfyllt reservdelslager för att snabbt kunna förse kunderna med delar. I området finns också två auktoriserade servicelämnare för Ponsse; Vindelns Maskinservice AB samt Malå Skogstjänst AB, samt ett antal utlämningslådor för utlämning av reservdelar.

Andreas Lundvall når du på telefon 070-399 80 93 eller andreas.lundvall@ponsse.com

MER INFORMATION
Carl-Henrik Hammar, VD, Ponsse AB
tel. 0
220 399 02


Documents